Open vandaag
Voormiddag: op afspraak
Namiddag: 13u30 tot 18u30

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Loewe

Het Duitse Loewe is gesticht in 1923, en is sindsdien steeds één van de televisiepioniers geweest. Een merk dat design en premium materialen steeds hoog in het vaandel draagt. Vroeger tv-fabrikant, nu leverancier van complete home entertainmentoplossingen waarbij integratie en eenvoud in bediening primeren. Loewe opereert vandaag nog steeds vanuit het Duitse Kronach.

Reserveer nu uw Loewe demo

  • Kijk én beluister de verschillende modellen
  • Demo's op bluray, digitale tv en satelliet tv
  • We geven een passend antwoord op uw specifieke vragen

bild 1

Goed design is innovatief, stijlvol, sober, degelijk en strak. Loewe One en Loewe bild 1: tijdloze klasse. Alle details zijn zorgvuldig uitgekozen en in het design verwerkt. Dankzij de vele opstellingsmogelijkheden past het televisietoestel perfect in elke ruimte. Loewe bild 1 en Loewe One – Eenvoudig. Mooi.

 

bild 3

TV op maat. Krachtig geluidsvermogen van 2 x 40 watt en een ingebouwd stereosysteem met een gesloten Bass-Reflexbox garanderen een levendige, volle sound. Levensecht en helder. Perfect samenspel: Soundprocessingalgoritmes en een ononderbroken, digitale signaalketting van de muziekbron tot de luidspreker, voor een indrukwekkend evenwichtige klank.

bild 5

Wanneer u met dit toestel een programma bekijkt, kunt u tegelijkertijd via picture-in-picture een tweede zender bekijken op een ander scherm én daarbovenop nog een programma opnemen. Dat is uniek aan de bild 5-reeks van Loewe.

Binnenkort beschikbaar: Loewe bild 5 oled

bild 7

Geniet van de uitstekende beeldprestaties van OLED, gecombineerd met Loewes Vantavision beeldverwerking. De bild 7 is extreem dun aan het beeldscherm en stijgt op bij het aanzetten om de verborgen 120W Soundbar te laten verschijnen.