Open vandaag
Voormiddag: op afspraak
Namiddag: 13u30 tot 18u30

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Sony

AF8 OLED

Het tweede OLED-toestel van Sony heeft nog steeds de uitmuntende beeldkwaliteit, maar heeft nu een soberder design. Dankzij een discrete voet volgens het One Slate-design concept past de AF8 uitstekend binnen ieder type interieur. Het design is zo ontworpen dat luidsprekers niet zichtbaar zijn. De AF8 is uitgerust met het Android TV besturingssysteem van Google. Dit interactieve platform biedt streaming van tv-programma’s, series en films via Google Play, Netflix, Uitzending Gemist, YouTube en andere bronnen.

Reserveer nu uw Sony demo

  • Kijk én beluister de verschillende modellen
  • Demo's op bluray en digitale tv
  • We geven een passend antwoord op uw specifieke vragen

 

A1 OLED

Combineer de uitmuntende beeldkwaliteit van OLED met de bekroonde beeldverwerking van Sony en u weet wat voor bijzonder toestel dit is. Sony heeft dit juweeltje een erg clean design meegegeven met een innovatieve oplossing voor het geluid.

ZD9

De ZD9 is het topmodel in het LED-gamma van Sony. Er is de 4K HDR Processor X1™ Extreme voor ultiem realisme, ongekend contrast dankzij de Backlight Master Drive™ en een breed kleurenbereik met het TRILUMINOS-display. Dankzij een 360 graden design is de tv ook aan de achterzijde perfect afgewerkt met naadloze covers.

XF9005

Dankzij de volledige led-achtergrondverlichting zorgt deze 4K HDR-tv voor de beste beeldkwaliteit in een superslank ontwerp.