Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 12u30
Namiddag: 13u30 tot 18u30

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Geneva Sound System

Plug and play

De Geneva all-in-one geluidssystemen bieden de ideale oplossing voor wie houdt van gemak, eenvoud, design en goed geluid. Geen overbodige snoeren, ingewikkelde installaties en moeilijke bedieningen meer.

Driedimensionaal klankbeeld

Door componenten van hoge kwaliteit te combineren in één behuizing creëert Geneva Sound een geweldige geluidssysteen. Waar u zich ook bevindt, het Geneva systeem biedt een driedimensionaal klankbeeld dat even hoog als breed en diep is.

Kom de Geneva systemen zelf uittesten

  • Verschillende modellen in onze showroom
  • Beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren
  • Breng uw eigen muziek mee en ervaar zelf het verschil

Geneva Aerosphere

De Aerosphere is ideaal voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een draadloos muzieksysteem met een in het oogspringend design. De bolvormige draadloze luidspreker is afgewerkt met rode, wit of zwarte stof.
Optioneel is er ook een voet beschikbaar.

In combinatie met de Base te gebruiken als multiroom muzieksysteem en bedienbaar met een iOS of Android App.

Geneva All-in-one

Echte stereo met één speaker

De All-in-one is een echt stereo speaker. Onder de grill zitten twee vlak naast elkaar geplaatste luidsprekers, elk met hun eigen akoestische kamer en eigen versterker. Door het gebruik van gepatenteerde technologie is de sweet spot (de plaats waar het stereobeeld optimaal is) aanzienlijk groter dan bij een conventioneel stereosysteem met twee losse speakers.

Van XS tot ... XXL en meer

Vanaf model M is de speaker uitgerust met bluetooth voor streaming audio, een CD-player, FM-radio en DAB+ radio.

De kleinere modellen (vanaf de S) beschikken over bluetooth, FM-radio en DAB+ radio. Met de XS haalt u dan weer de perfecte wekkerradio in huis.

Modellen XS tot ... XXL en meer

De XS en S zijn perfect voor slaapkamers en andere kleine ruimtes. Het model M is berekend op kleinere woonkamers. De L past uitstekend in de meeste woonkamers en het model XL doet het zowel in woonkamers als in grotere ruimtes perfect.

Er is dus altijd wel een Geneva op uw maat.

Eenvoudig, strak en stijlvol

De behuizingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met schitterende afwerkingen. Matte of glanzende lak, walnoot finishing, ... er is er altijd wel één die in uw interieur en bij uw stijl past. 

Pure eenvoud en klasse in uw interieur!