Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Hifi

Hifi-installaties

Degelijke configuraties

Een Hifi-installatie is maar zo goed als de zwakste schakel. Wij bieden u daarom enkel goede combinaties van toestellen aan. Met een goed uitgedachte èn degelijke Hifi-configuratie komt u niet voor verrassingen te staan.

We maken u graag wegwijs doorheen het Hifi-aanbod en luisteren graag naar uw persoonlijke wensen en ideeën.

Kwalitatieve speakers

Bij een Hifi-installatie horen uiteraard de luidsprekers. Deze zijn vaak de meest doorslaggevende factor in de klankkwaliteit. Naast de klank biedt het huidige aanbod van speakers een waaier aan designs en stijlen. Van een klassieke afwerking met houtnerf, tot strak vormgegeven speakers in pianolak.

Gratis Hifi-demo in onze showroom

  • Wij tonen u enkele Hifi-oplossingen van verschillende topmerken
  • We luisteren naar uw persoonlijke wensen en vullen dit aan met deskundig advies
  • We zoeken een passend antwoord op uw vragen en maken indien gewenst een offerte op

Ontdek onze belangrijkste Hifi-merken

Digitale muziek streamen?

Het ‘streamen’ van digitale muziek was tot een tiental jaar geleden niet aan de orde. Sindsdien zijn er echter tal van systemen op de markt gekomen dat het moeilijk wordt om door de bomen het bos nog te zien. Wij helpen u graag bij uw keuze (Sonos, Bluesound…) en aanbieder (Tidal, Deezer, Spotify…).

Hifi in de muur of het plafond?

Wat als u dezelfde klankkwaliteit kon krijgen zoals u van grote hifi-speakers gewoon bent, maar dan zonder deze klankkasten in uw interieur? Dan zijn er de inbouwspeakers. Dit is de perfecte oplossing voor als u wil (ver)bouwen.

Compacte audio

Voor de ruimtes waar een Hifi-installatie niet aan de orde is, bieden wij u compacte audio. Kleine radio’s, internetradio's, DAB-radio's, compacte stereo-installaties; soms ook uitgerust met streaming features. 

Vaak zijn deze toestellen bescheiden in omvang, maar niet bescheiden qua geluid. Van compacte Tivoli tafelradio tot Geneva XL; u vindt vast wel iets passend in ons ruime gamma.

Onze belangrijkste merken compacte audio

D&M voor particulieren

Wij ondersteunen particulieren en architecten bij de integratie van beeld en klank in woningen. Van planadvies en studie tot bekabeling, plaatsing en configuratie.

Lees meer

D&M voor bedrijven

Voor bedrijven, shops, retail en de horeca leveren wij maatoplossingen voor beeld- en klank. Wij staan in voor zowel advies, studie, ontwerp en uitvoering.

Lees meer