Gesloten vandaag 29 juli

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins is gesticht in Worthing, Engeland omstreeks 1966. Sindsdien is research een belangrijk strategiepunt van B&W. Wereldwijd is B&W één van de topmerken op audiovlak. Het gamma bestaat uit hifi- en home cinemaspeakers, car audio, nieuwe media en hoofdtelefoons.

Formation

Ontdek de Formation productreeks. Het eerste wireless audiosysteem dat perfecte speakersynchronisatie combineert met een eigen mesh-netwerk, dankzij een marktleidend 96/24 hoge resolutiegeluid. Dit betekent dat je een alles-omvattend en naadloos hi-fi geluid krijgt, en helemaal draadloos. Ervaar de hoogste vorm van geluid.

Reserveer nu uw gratis Hifi-demo

  • Verschillende modellen demoklaar in onze showroom
  • Diverse afwerkingen beschikbaar
  • Breng gerust uw eigen cd's mee voor een meer gepersonaliseerde demo

700 S2

De nieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins levert uitzonderlijke prestaties en komt in een breed en volledig scala aan kwaliteitsluidsprekers. Geïnspireerd door de wereldberoemde, prijswinnende 800 Series Diamond, is deze nieuwe serie voorzien van technologie die het luisteren naar muziek en film thuis voorgoed veranderen. Sinds de zomer van 2020 is er van de topmodellen 702 S2 en 705 S2 een Signature versie verschenen, met güpgrade componenten en een unieke afwerking.

600 Serie Anniversary Edition

Reeds 25 jaar de beste prijs/kwaliteit ervaring in de instap speakerlijn van Bowers & Wilkins.

DB Subwoofers

De DB series subwoofers zijn de krachtigste subwoofers ooit van Bowers & Wilkins. Dankzij precisietechniek en drivers ontleend aan de 800 Series geven deze subwoofers diep en kristalhelder laag weer.