Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins is gesticht in Worthing, Engeland omstreeks 1966. Sindsdien is research een belangrijk strategiepunt van B&W. Wereldwijd is B&W één van de topmerken op audiovlak. Het gamma bestaat uit hifi- en home cinemaspeakers, car audio, nieuwe media en hoofdtelefoons.

Formation

Ontdek de Formation productreeks. Het eerste wireless audiosysteem dat perfecte speakersynchronisatie combineert met een eigen mesh-netwerk, dankzij een marktleidend 96/24 hoge resolutiegeluid. Dit betekent dat je een alles-omvattend en naadloos hi-fi geluid krijgt, en helemaal draadloos. Ervaar de hoogste vorm van geluid.

Reserveer nu uw gratis Hifi-demo

  • Verschillende modellen demoklaar in onze showroom
  • Diverse afwerkingen beschikbaar
  • Breng gerust uw eigen cd's mee voor een meer gepersonaliseerde demo

Panorama 3

De nieuwe Panorama is een Dolby Atmos-enabled soundbar die geen subwoofer nodig heeft. Dankzij de naar boven gerichte drivers zorgt deze soundbar voor het ultieme surroundeffect uit één toestel. Een uiterst knap ontwerp met een beperkte hoogte om het televisiebeeld niet te belemmeren.

700 S2

De nieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins levert uitzonderlijke prestaties en komt in een breed en volledig scala aan kwaliteitsluidsprekers. Geïnspireerd door de wereldberoemde, prijswinnende 800 Series Diamond, is deze nieuwe serie voorzien van technologie die het luisteren naar muziek en film thuis voorgoed veranderen. Sinds de zomer van 2020 is er van de topmodellen 702 S2 en 705 S2 een Signature versie verschenen, met geüpgrade componenten en een unieke afwerking.

600 Serie Anniversary Edition

Reeds 25 jaar de beste prijs/kwaliteit ervaring in de instap speakerlijn van Bowers & Wilkins.

600 Serie Anniversary Edition

Reeds 25 jaar de beste prijs/kwaliteit ervaring in de instap speakerlijn van Bowers & Wilkins.

702 Serie Signature Edition

De Bowers & Wilkins 702 Signature is een exclusieve, speciale editie van het topmodel uit de 700-serie: de 702 S2. Hij heeft alles wat deze schitterende vloerluidspreker ook heeft, maar sommige onderdelen zijn nu nóg beter.

De behuizing is gemaakt van echt hout met een fantastische finish en het design is nog mooier met metalen plaatjes en andere extra’s. De houtnerven zijn voor elk paar luidsprekers heel nauwkeurig afgestemd, zodat geen twee paar luidsprekers hetzelfde zijn. Het scheidingsfilter is ook opnieuw ontworpen en bestaat nu uit nog betere componenten dan de standaardversie, wat het schitterende geluid nóg beter maakt.

Het resultaat is een vloerluidspreker die voldoet aan de allerstrengste eisen – visueel en qua geluid! De 702 Signature is de perfecte aanvulling op je interieur en je muziekcollectie. En je zult gegarandeerd elke dag plezier hebben van deze unieke luidsprekerset!

De 702 Signature is verkrijgbaar met een hoogglansfinish van echt hout (Datuk).