Open vandaag
Voormiddag: op afspraak
Namiddag: 13u30 tot 18u30

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

KEF

Begin de jaren '60 werd KEF gesticht door Raymond Cooke, afkomstig van de BBC. Dankzij zijn technische achtergrond was hij in staat speakers te ontwikkelen die kleiner én vooruitstrevender waren dan de concurrentie.

LSX

Een nieuw, kleiner broertje van de veelgeprezen Kef LS50 Wireless. Deze actieve en draadloze speaker combineert een uniek met textiel bekleed uiterlijk met een uitmuntende geluidskwaliteit.

 

Reserveer nu uw gratis Hifi-demo

  • Verschillende modellen demoklaar in onze showroom
  • Diverse afwerkingen beschikbaar
  • Breng gerust uw eigen cd's mee voor een meer gepersonaliseerde demo

R serie

De nieuwe R serie is nieuw. Zo nieuw dat enkel de naam behouden is. Het aantal wijzigingen is becijferd op 1043. Ook het grille-ontwerp is baanbrekend. Niet langer een stoffen doek, maar een handvervaardigde composiet grille in bijpassend kleur van de speaker.

LS50 Wireless

Niet enkel 'draadloos', maar vooral actief. Dat maakt deze LS50-variant zo uniek. Om deze -op zich al uitmuntende- speakers te gebruiken heb je nu géén hifi-installatie meer nodig, maar volstaat het enkel de stroom in te pluggen. Muziek afspelen kan via de app, via één van de ingangen of via Bluetooth. Hifi was nog nooit zo eenvoudig! Te beluisteren in onze showroom.

Q serie

De kern van de Q serie is de Uni-Q Driver array. Deze zorgt ervoor dat het hoog- en middenbereik uit één punt komen, en u een uitzonderlijk brede spreiding van het geluid krijgt.

LS50

Als innovatief concept dat is ontstaan vanuit de legendarische LS3/5a, is de LS50 minimonitorluidspreker ontworpen om een professioneel studiomonitorconcept in de thuisomgeving te brengen.

De LS50 is uniek in zijn klasse, de diverse awards en prijzen zijn hier een bevestiging van.