Open vandaag
Voormiddag: op afspraak
Namiddag: 13u30 tot 18u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

KEF

Begin de jaren '60 werd KEF gesticht door Raymond Cooke, afkomstig van de BBC. Dankzij zijn technische achtergrond was hij in staat speakers te ontwikkelen die kleiner én vooruitstrevender waren dan de concurrentie.

LSX

Een nieuw, kleiner broertje van de veelgeprezen Kef LS50 Wireless. Deze actieve en draadloze speaker combineert een uniek met textiel bekleed uiterlijk met een uitmuntende geluidskwaliteit.

 

Reserveer nu uw gratis Hifi-demo

  • Verschillende modellen demoklaar in onze showroom
  • Diverse afwerkingen beschikbaar
  • Breng gerust uw eigen cd's mee voor een meer gepersonaliseerde demo

R serie

De nieuwe R serie is nieuw. Zo nieuw dat enkel de naam behouden is. Het aantal wijzigingen is becijferd op 1043. Ook het grille-ontwerp is baanbrekend. Niet langer een stoffen doek, maar een handvervaardigde composiet grille in bijpassend kleur van de speaker.

LS50 Wireless II

Er is heel wat aangepast bij de LS50 Wireless II, zowel qua soft- als hardware. Je kunt de speakers onder andere via HDMI op je televisie aansluiten en er zijn veel meer streamingopties. Muziek draadloos afspelen lukt nu via Bluetooth, Chromecast of AirPlay 2. Of je gebruikt de nieuwe app die meer streamingdiensten dan voorheen en internetradio ondersteunt. Hifi was nog nooit zo eenvoudig! Te beluisteren in onze showroom.

Q serie

De kern van de Q serie is de Uni-Q Driver array. Deze zorgt ervoor dat het hoog- en middenbereik uit één punt komen, en u een uitzonderlijk brede spreiding van het geluid krijgt.

LS50 Meta

KEF heeft een uitstekende luidspreker nóg beter gemaakt met haar innovatieve Metamateriaal-technologie. De LS50 Meta is nu leidend op dit niveau.

De LS50 Meta is uniek in zijn klasse, de diverse awards en prijzen zijn hier een bevestiging van.