Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

KEF

Begin de jaren '60 werd KEF gesticht door Raymond Cooke, afkomstig van de BBC. Dankzij zijn technische achtergrond was hij in staat speakers te ontwikkelen die kleiner én vooruitstrevender waren dan de concurrentie.

KEF ACTIEVE LUIDSPREKERS - Future-Fi

LSX II Wireless - Compacte alleskunner

De tweede generatie van de KEF LSX is verbeterd voor een nog evenwichtiger geluid in hogere resolutie en met enorm veel streamingsmogelijkheden.

Spotify, Tidal, Chromecast, Airplay 2, HDMI aansluiting voor uw TV,... allemaal geen probleem.

De ultieme all-in-one hifi oplossing. Verkrijgbaar in diverse afwerkingen.

LS50 Wireless II - Volwassen en strak

Er is heel wat aangepast bij de LS50 Wireless II, zowel qua soft- als hardware. Je kunt de speakers onder andere via HDMI op je televisie aansluiten en er zijn veel meer streamingopties. Muziek draadloos afspelen lukt nu via Bluetooth, Chromecast of AirPlay 2. Of je gebruikt de nieuwe app die meer streamingdiensten dan voorheen en internetradio ondersteunt. Hifi was nog nooit zo eenvoudig! Te beluisteren in onze showroom.

LS60 Wireless - Top of the line

In 2021 bestond KEF 60 jaar. Om dit te  vieren hebben ze voor zichzelf de lat nog hoger gelegd. Na het revolutionaire ontwerp van de LS50 Wireless kwamen ze met actieve vloerstaande speakers, namelijk de LS60 Wireless.

Dezelfde verbindingsmogelijkheden van de kleine broers, maar qua sound op een nog hoger niveau.

Het ontwerp is gebaseerd op technologie van de Blade-reeks. Door de plaatsing van de luidsprekers in de kast hebben ze een 'Single Apparent Source', oftewel een puntbron gecreëerd. Met als gevolg een zeer hoog live-gevoel en fantastische soundstage.

En dit alles in een uiterst slank profiel.

Demoklaar in onze showroom!

Reserveer nu uw gratis Hifi-demo

  • Verschillende modellen demoklaar in onze showroom
  • Diverse afwerkingen beschikbaar
  • Breng gerust uw eigen cd's mee voor een meer gepersonaliseerde demo

KEF PASSIEVE LUIDSPREKERS - Baanbrekend

LS50 Meta

KEF heeft een uitstekende luidspreker nóg beter gemaakt met haar innovatieve Metamateriaal-technologie. De LS50 Meta is nu leidend op dit niveau.

De LS50 Meta is uniek in zijn klasse, de diverse awards en prijzen zijn hier een bevestiging van.

R serie

De nieuwe R serie is nieuw. Zo nieuw dat enkel de naam behouden is. Het aantal wijzigingen is becijferd op 1043. Ook het grille-ontwerp is baanbrekend. Niet langer een stoffen doek, maar een handvervaardigde composiet grille in bijpassend kleur van de speaker.

Q serie

De kern van de Q serie is de Uni-Q Driver array. Deze zorgt ervoor dat het hoog- en middenbereik uit één punt komen, en u een uitzonderlijk brede spreiding van het geluid krijgt.