Open vandaag
Voormiddag: op afspraak
Namiddag: 13u30 tot 18u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Monitor Audio

Monitor Audio, ook van Britse origine, onderscheidt zich van andere merken door een erg uiteenlopend gamma aan producten. Naast hifi-en home cinemaluidsprekers zijn ook soundbars en streaming producten onderdeel van het aanbod. Monitor Audio heeft een EISA award ontvangen voor de Radius-reeks.

Gold

Een speaker uit de Gold reeks heft zowel uw hifi als uw interieur naar een hoger niveau. De licht gebogen zijpanelen geven de speakers een krachtig en toch elegant design. De ribbon tweeter zorgt voor een uitermate transparant klankbeeld.

Reserveer nu uw gratis Hifi-demo

  • Verschillende modellen demoklaar in onze showroom
  • Diverse afwerkingen beschikbaar
  • Breng gerust uw eigen cd's mee voor een meer gepersonaliseerde demo

Silver

Slanke luidsprekers, maar met een topafwerking. Zo is de nieuwe Silver reeks het best samen te vatten. Keuze uit verschillende 6 lakken of houtfineers. Highlight is de Silver 200, welke weet te verbazen met grootse prestaties uit een slanke behuizing.

Radius

De Radius reeks is intussen aan de derde generatie toe, en blijft mensen verbazen. Een compact en mooi afgewerkt kabinet zorgt voor een naadloze integratie in het interieur, en slimme wandbevestigingen maken deze speakers ideaal voor moeilijke ruimtes.