Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

NAD

Home Cinema T778

NAD heeft reeds lang een goede reputatie bij kenners. Met de compleet nieuwe T778 komt NAD direct binnen met een winnaar, met een score van 10/10 bij FWD magazine.

Reserveer nu uw NAD demo

  • Wij tonen u in onze showroom enkele toestellen
  • Daarna gaan we dieper in op het Hifi-systeem dat het best aansluit bij uw noden en wensen
  • We geven een passend antwoord op uw specifieke vragen

M33

In zijn eenvoudigste vorm is de M33 BluOS™ ingeschakelde DAC/versterker een ultra-high-performance streaming versterker met een superieur audiofiel geluid. Als een BluOS ingeschakelde component kan de M33 worden gecombineerd met andere spelers in een BluOS ecosysteem van draadloos genetwerkte muziekspelers in het hele huis voor een uitstekend audiosysteem voor het hele huis. Met de toepassing van de nieuwe Purifi Eigentakt™ Hybrid Digital-versterkertechnologie volgt de M33 de lange traditie van NAD in het identificeren en ontwikkelen van geavanceerde versterkingstechnologie. Met een minimum van 200W per kanaal op de tap, is het resultaat levensechte prestaties, geïllustreerd door ultralage vervorming en ruis.

 

Classic serie

Stereocomponenten met een tijdloze uitstraling en ruim bemeten voedingen. Dit is de Classic serie van NAD. Deze toestellen zijn ook uitgerust met slimme digitale ingangen en bieden plaats aan uitbreidingsmodules(bijvoorbeeld Bluesound). Daarnaast geldt er een garantie van vijf jaar.

C 700 BluOS Streaming Amplifier

NAD Electronics heeft een nieuwe compacte versterker met analoge en digitale ingangen en streaming-functies aangekondigd. De nieuwe C 700 BluOS Streaming Amplifier heeft alleen een setje passieve luidsprekers nodig om muziek af te kunnen spelen. Op het frontpaneel is een kleurenscherm geplaatst waarop o.a. albumhoesjes getoond worden. Alle gangbare streamingdiensten worden ondersteund. Medio december zal de C 700 Streaming Amplifier geleverd kunnen worden.

Het zeer efficiënte UcD-versterkerontwerp staat bekend om zijn ultralage ruis en vervorming over het gehele frequentiebereik, ongeacht de luidsprekerbelasting. Door gebruik te maken van NAD's bewezen HybridDigital UcD-versterkertechnologie, kan de C 700 2×80 Watt continu vermogen en 2×120 Watt piekvermogen leveren. Dat is ruim voldoende voor de gemiddelde woonkamer.

Naast de luidsprekeruitgangen van audiofiele kwaliteit heeft de C 700 een subwooferuitgang. Handige low- en high-pass crossover-instellingen in de BluOS-app zorgen voor een naadloze aansluiting tussen de subwoofer en de hoofdluidsprekers.

De C 700 Streaming Amplfier heeft verder twee paar analoge cinch-ingangen, evenals een coaxiale en optische digitale ingang voor het aansluiten van schijfspelers, gameconsoles, media-adapters en andere componenten. Er is ook een HDMI eARC-poort voor het aansluiten van een HDTV met HDMI ARC-ondersteuning. Hierdoor kan de volume-instelling van de C 700 worden aangepast met de afstandsbediening van de tv. Tweerichtings aptX HD Bluetooth biedt een handige manier om via een draadloze hoofdtelefoon naar muziek te luisteren en audio te streamen vanaf elk smart-apparaat.