Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Primaluna Tube Amplifiers

PrimaLuna werd in 2000 opgericht door Herman van den Dungen in Nederland, met het doel om betrouwbare en betaalbare buizenversterkers te bouwen. 

Misschien denk je, buizenversterkers, is dat niet iets van het verleden? Daar kunnen we volmondig 'ja! en neen!' op antwoorden.

Velen herinneren het "warme" buizengeluid van de versterkers van weleer, wat honing was voor je oren en voor menig audioliefhebber liefde op het eerste gezicht.

Helaas waren er ook veel nadelen aan buizenversterkers. Ze waren niet altijd even betrouwbaar, hadden soms een flauwe 'bas sound' en moesten regelmatig door een technieker worden nagezien.

Dit is het punt waar Primaluna het verleden perfect heeft samengesmeed met de toekomst. Je zou kunnen zeggen dat ze het concept van buizenversterkers naar het next level hebben gebracht.

 

Wat maakt Primaluna uniek?

Behalve de ongelofelijke bouwkwaliteit zijn er enkele speciale sleutelfactoren waarmee Primaluna zich onderscheidt van alle andere merken.

 

 

Adaptive Autobias

Deze technologie zorgt ervoor dat de versterker altijd zorgt dat je buizen zich in hun element voelen.

Het heeft ook als bijkomend voordeel dat je bij Primaluna gewoon buizen kunt wisselen zonder dat ze 'gematcht' zijn of dat er een technieker naar moet kijken.

 

 

Volwassen uitgangstransformatoren

Heel veel fabrikanten van buizenversterkers kopen hun transformators (een cruciaal onderdeel van de versterker) gewoon bij een producent.

Primaluna heeft er een erezaak van gemaakt om deze belangrijke componenten 'in house' te ontwikkelen. Hierdoor heb je geen 'flauwe bassound', maar eerder een mooi gecontroleerd laag dat menig versterker doet verbleken.

De perfecte hoofdtelefoonversterker

Het is een publiek geheim dat heel veel gerenommeerde merken in hun 'top-of-the-line' versterkers voor hun hoofdtelefoonuitgang werken met één of andere goedkope chip.

Niet met Primaluna. De hoofdtelefoonuitgang zit ook gekoppeld op het buizencircuit, waardoor dit een droomversterker is voor als u een "headfi" liefhebber bent.

Als je kan, neem je favoriete hoofdtelefoon en kom hem beluisteren op één van onze Primaluna versterkers. Je zult zien, woorden schieten tekort om subliem stukje techniek te beschrijven.

Overtuig jezelf met een gratis luistersessie

  • Verschillende modellen demoklaar in onze showroom
  • Diverse afwerkingen beschikbaar
  • De beste streamingservices tot uw beschikking
  • Beluister elke song, elk nummer, elk album die u maar kunt bedenken