Open vandaag
Voormiddag: op afspraak
Namiddag: 13u30 tot 18u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Tivoli Audio

Klassieke kwaliteit

De tafelradio's van Tivoli Audio blinken uit in eenvoud en klank. Denk echter niet dat deze toestellen zijn blijven stilstaan in de tijd, Bluetooth en DAB behoren tot de mogelijkheden.

Draagbaar of vast

Tivoli Audio biedt een waaier aan modellen, gaande van klassieke Model one, tot draagbare PAL met Bluetooth. Ook stereotoestellen en hoofdtelefoons behoren tot het gamma

Model One Digital

Deze nieuwe interpretatie van de legendarische Model One heeft een opgefrist en minimalistisch uiterlijk gekregen. Achter zijn stoffen luidsprekerdoek schuilt een verbeterde speaker, en de ring rond het oled display herbergt een aantal bedieningsfuncties. Naast FM heeft de Model One Digital ook ondersteuning gekregen voor DAB+ en internetradio, met Spotify Connect. Deze radio kan ook via een app bediend worden en uitgebreid worden met extra speakers.

Model One +

Geniet met Tivoli Audio's Model One + van alles wat de klassieke Model One BT te bieden heeft, maar dan met DAB+. De Model One+ is ontworpen als aanvulling op de rest van de Classic-collectie en biedt DAB-tuning via onze analoog geïnspireerde draaiknop. Met de rest van de eenvoudige handzenders en de bijgeleverde afstandsbediening voeg je presets toe, pas je de helderheid van het scherm aan en stel je het alarm in... en nog veel meer! De speaker vult elke kamer in huis met de natuurlijke en gebalanceerde audiokwaliteit waar Tivoli Audio om bekend staat. De Model One+ combineert de simplistische elementen en gebruiksvriendelijke functies waar Tivoli Audio bekend om staat, maar dan wel met het nieuwste op het gebied van Digital Audio Broadcasting.