Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Home cinema

Cinema bij u thuis

U wil kunnen genieten van de laatste nieuwe films, in de allerhoogste kwaliteit, in het comfort van uw eigen zetel? Dan bent u bij D&M aan het goede adres. Wij begeleiden u in uw keuze van toestellen, volgens uw ruimte en budget.

Integratie in uw woonruimte

Uw home cinema hoeft niet te bestaan uit grote of ‘lompe’ speakers om een indrukwekkend resultaat neer te zetten. Waarom niet werken met discrete opbouwspeakers, of zelfs inbouwspeakers? Een topresultaat zonder zichtbare techniek, dát is pas een extra dimensie.

Bediening door uw vingertoppen

Uiteraard wilt u dat uw home cinema eenvoudig te bedienen is. Wat is er frustrerender dan te moeten zoeken naar de juiste afstandbediening, of enkel geluid en geen beeld hebben?

We zoeken samen met u naar de passende bedieningsoplossing door middel van een inbouw touchscreen, losse afstandsbediening of iPad. Deze wordt naar uw wensen geprogrammeerd, zodat u kan genieten van een filmpje met (letterlijk) slechts één druk op de knop.

Reserveer uw gratis demo surround

  • Wij tonen u in onze showroom enkele surround-oplossingen van verschillende merken in vogelvlucht
  • Daarna gaan we dieper in op het systeem dat best aansluit bij uw noden en wensen
  • Tot slot luisteren we naar uw specifieke vragen  

Onze belangrijkste merken in Surround

Naadloos in uw interieur

Wenst u te (ver)bouwen? Wij adviseren uw interieurspecialist voor het wegwerken van toestellen, bedieningselementen en bekabeling. Wij volgen uw project ook op tussen de plan- en uitvoeringsfase. Na uitvoering van het project kan u bij ons steeds terecht voor bijkomende vragen of updates.

Akoestiek

Dankzij akoestische panelen kan de klankkwaliteit in een ruimte aanzienlijk verbeterd worden. Echo’s en staande golven worden geëlimineerd en er is een aanzienlijk minder hoog geluidsniveau nodig om een goede verstaanbaarheid te creëren.

Advies en ondersteuning

Service is voor ons het hoogste goed. Ons team staat u in de eerste plaats bij met advies. We luisteren daarbij vooral naar uw persoonlijke wensen en ideeën. 

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en inbouwen van complete audio-, tv- en netwerksystemen bij zowel particulieren als bedrijven. Onze audiovisuele oplossingen vragen om inzicht en expertise en daarvoor hebben wij de juiste mensen in huis. 

Wij werken eveneens samen met architecten, interieurontwerpers en elektriciens om u het beste eindresultaat te kunnen bieden.