Open vandaag
Voormiddag: op afspraak
Namiddag: 13u30 tot 18u30

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Meubelen voor audio en tv

Spectral, het slimme audio- en tv-meubel

Mooi én functioneel

Meubelen ontworpen met een visie, door mensen met kennis van de trends op audiovisueel vlak. Meubelen met voorzieningen voor het netjes wegwerken van uw kabels. Meubelen die niet enkel mooi zijn aan de buitenkant.

Open audio- en tv-meubelen

Een open meubel is de ideale oplossing voor wanneer u uw televisie niet op een vaste plaats gebruikt, omdat deze meubelen vaak van wielen voorzien zijn.

Gesloten audio- en tv-meubelen

Onder het motto ‘Opgeruimd staat netjes’ heeft Spectral een uitgebreid gamma aan gesloten meubelen gemaakt. Deze kunnen uitgevoerd worden met adapter om uw flatscreen aan te bevestigen. Op die manier kan uw televisie gedraaid worden, ook als de fabrikant geen draaibare voet voorzien heeft.

De meubelen zijn ook beschikbaar met geïntegreerd geluidsysteem, of een voorpaneel in doek waarachter u een soundbar kwijt kan. Het is ook steeds mogelijk uw toestellen te bedienen achter gesloten deur, mits IR-verlengsysteem.

Reserveer nu
uw Spectral
demo

Oplossingen op maat

Wilt u uw complete woonkamer inrichten met Spectral meubilair? Dit is mogelijk met Ameno, het eerste wandmeubel met ruggengraat. Ameno heeft plaats voor alles, en een keuze aan verschillende materialen zoals hout, keramiek, aluminium en glas. Bij Ameno wordt er een 3D-visualisatie gemaakt, zodat u vooraf een duidelijk zicht heeft op het eindresultaat.

Spectral staat voor vooruitstrevend design, een topkwaliteit afwerking en individualiteit. U heeft keuze uit 2000 NCS-kleuren voor het glazen oppervlak. Zelfs gesatineerd glas is mogelijk.

Wij kunnen u ondersteunen in uw keuze. Contacteer ons voor een opmeting en advies ter plaatse. Wij zorgen ervoor dat de juiste kabels op de juiste plaats gebracht worden. Wij plaatsen en monteren zelf het meubilair, en sluiten de apparatuur aan.

Advies en ondersteuning

Service is voor ons het hoogste goed. Ons team staat u in de eerste plaats bij met advies. We luisteren daarbij vooral naar uw persoonlijke wensen en ideeën. 

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en inbouwen van complete audio-, tv- en netwerksystemen bij zowel particulieren als bedrijven. Onze audiovisuele oplossingen vragen om inzicht en expertise en daarvoor hebben wij de juiste mensen in huis. 

Wij werken eveneens samen met architecten, interieurontwerpers en elektriciens om u het beste eindresultaat te kunnen bieden.