Open vandaag
Voormiddag: op afspraak
Namiddag: 13u30 tot 18u30

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Multiroom

Dé muziekbeleving in elke kamer

Plug en play

Wat is er nu leuker dan muziek in je hele huis, waar je ook bent? Een multiroom systeem maakt het mogelijk.

In de ene kamer speelt er een internetradiozender, in de badkamer wat Jazzmuziek van Tidal en in de kinderkamer hoor je de laatste hitlijst via Spotify. Het is maar één van de vele scenario’s die mogelijk zijn. Of wat dacht je van een film streamen in de woonkamer en in de slaapkamer gewoon kunnen hervatten?

Slimme bediening

De kracht van een multiroom-systeem zit in de bediening. Eén centrale afstandsbediening waarmee u al uw audio- en videoapparatuur kan bedienen? Eén centrale server die al uw cd’s en films beschikbaar stelt in een gelikte interface?

Kom zeker eens langs om omze multiroom systemen te ontdekken.

Reserveer uw gratis demo multiroom

  • Wij tonen u in onze showroom enkele multiroom-oplossingen van verschillende merken
  • Daarna gaan we dieper in op het systeem dat best aansluit bij uw noden en wensen
  • Tot slot luisteren we naar uw specifieke vragen

Onze belangrijkste multiroom merken

Advies en ondersteuning

Service is voor ons het hoogste goed. Ons team staat u in de eerste plaats bij met advies. We luisteren daarbij vooral naar uw persoonlijke wensen en ideeën. 

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en inbouwen van complete audio-, tv- en netwerksystemen bij zowel particulieren als bedrijven. Onze audiovisuele oplossingen vragen om inzicht en expertise en daarvoor hebben wij de juiste mensen in huis. 

Wij werken eveneens samen met architecten, interieurontwerpers en elektriciens om u het beste eindresultaat te kunnen bieden.