Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Bluesound

Hét systeem voor muziekliefhebbers.

Bluesound is een samenwerking tussen muziekliefhebbers en audiofielen, die een belofte van perfecte, draadloze digitale hifi willen waarmaken.

Zoek je muziek via de app

De app voor iOS en Android brengt al je cd's binnen handbereik. De cover-art wordt groot weergegeven.

Streaming audio

Dankzij de integratie van Qobuz en TIDAL is het mogelijk een schat aan muziek af te spelen, zonder eerst cd's te moeten rippen of downloaden. Deze diensten bieden muziek aan in lossless kwaliteit voor een ongeziene luisterervaring.

Highres binnen handbereik

Bluesound is het enige draadloze multiroomsysteem dat ondersteuning biedt voor 192/24 hoge resolutiebestanden.

Bluesound toestellen

Er zijn een aantal toestellen onder het merk Bluesound, waaronder 3 standalone speakers, hifi-componenten en een soundbar.

Node X

10 jaar Bluesound! We waren erbij sinds de start en Bluesound is intussen méér dan een gevestigde waarde in het streaming landschap. Dit jubileum wordt gevierd met de lancering van de Node X. De NODE X bevat een geüpgrade ESS Sabre DAC en een hoogwaardige hoofdtelefoonversterker met THX AAA™-technologie, allemaal verpakt in een stijlvolle zilverkleurige behuizing. Het is een perfecte aanvulling op bestaande audiosystemen, versterkers, AV-receivers of actieve luidsprekers. De Node X wordt geleverd met de RC-1 afstandsbediening.

Pulse Soundbar +

De PULSE SOUNDBAR+ is ontworpen als geen andere soundbar. Acht klasse D-luidsprekers met eigen voeding produceren 120 watt krachtig, bewegend geluid met een diepe bas en rijke details. Met een volledige luidsprekerarray die speciaal is afgestemd voor midden- en hoge frequenties, kunt u met de PULSE SOUNDBAR+ genieten van elk klein detail van uw muziek, films en games met hetzelfde realisme en dezelfde emotie die 8K-video biedt.

EEN ONVERGETELIJKE 3D GELUIDSERVARING

Met Dolby Atmos kunt u muziek, films en games op de meest meeslepende en filmische manier ervaren. Elk geluid wordt precies om je heen geplaatst, waardoor een driedimensionale ruimte ontstaat die je in de opnamestudio of midden in de actie plaatst, en je dichter bij de artiesten en personages brengt waar je van houdt.

GEBOUWD MET BLUOS

Ontdek een wereld van streaming en ervaar alle muziek die ooit is opgenomen in high-fidelity. Stream het allemaal, ongeacht waar het staat met BluOS. Geniet van al je favoriete nummers, podcasts en radiozenders met ondersteuning voor populaire muziekstreamingdiensten en toegang tot al hun catalogi. Synchroniseer met persoonlijke muziekbibliotheken via WiFi en sluit tot 200.000 nummers aan in lossless-kwaliteit. Ervaar het geluid van studiokwaliteit van MQA-muziek op Tidal, of maak verbinding en stream je favorieten met Apple AirPlay 2 en aptX HD Bluetooth.

Bluesound Node

In de snel groeiende wereld van streaming audio heeft het Bluesound-systeem al lang een eigen plaats veroverd. Bluesound wordt ontwikkeld door de mensen achter NAD en maakt dus ook gebruik van diverse NAD-technologieën, die zich in de praktijk hebben bewezen. De hoogstaande weergavekwaliteit, de grote flexibiliteit en de gemakkelijke bediening zijn kenmerkend voor Bluesound. De Bluesound NODE ontsluit de wereld van hi-res muziekstreaming en multi-room audio om een moderne aanvulling te creëren op bestaande hifi-systemen of uw favoriete set luidsprekers met eigen voeding. Ontdek alle muziek die ooit is opgenomen met toegang tot honderden internetradiostations, tientallen streaming muziekdiensten of zelfs uw eigen digitale muziekbibliotheek, met een paar tikken van de BluOS Controller-app voor iOS, Android, of Mac- of pc-computers.

Bluesound Powernode

De Bluesound POWERNODE is een schitterende streaminginstallatie die alles heeft wat je nodig hebt voor TV en geluid, zonder dat je woonkamer vol met apparaten staat. In vergelijking met vorige versies heeft hij een veel beter geluid en meer vermogen dankzij de supersnelle Quad-Core-processor en de nieuwe 32-bit D/A-converter. Dit is dus eigenlijk de ultieme compacte streaminginstallatie. En als extraatje kun je draadloze Bluesound-achterluidsprekers toevoegen, zodat je TV en films echt een nieuwe dimensie krijgen. En het is heel eenvoudig – de POWERNODE activeert automatisch de surroundfunctie en de achterluidsprekers wanneer hij een surroundsignaal van de TV krijgt. Een geniale en gebruiksvriendelijke functie met spectaculaire mogelijkheden, zonder dat dit gevolgen heeft voor de geluidskwaliteit van je stereomuziek.

Heel veel muziek en vermogen, en superhandige bediening En de versterker van 2 x 80 watt is zo goed dat je een paar echt goede hifi-luidsprekers kunt aansturen – inclusief vloermodellen. Met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies binnen handbereik op je smartphone of tablet. Je kunt ook ongekende hoeveelheden muziek streamen via TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices. En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld. Ook heeft hij internetradio en slimme tweerichtings-Bluetooth, zodat je ook kunt luisteren met een draadloze koptelefoon. En als je de app even niet bij de hand hebt, kun je de POWERNODE bedienen met het mooie, glazen touchpanel aan de bovenkant. Hiermee regel je alle basisfuncties (play/pauze/volume enz.). Het paneel heeft een geïntegreerde bewegingssensor en licht automatisch op als je hand in de buurt komt. En hij heeft vijf presets, zodat je met één simpele druk op het paneel je favoriete internetradiozender of afspeellijst aan kunt zetten...

Reserveer uw gratis Bluesound demo

  • Korte uitleg over de app
  • Overlopen verschillende toestellen
  • Luistersessie Node op Hifi-installatie

Integratie in NAD Hifi

In sommige NAD Hifi-toestellen is Bluesound streaming ingebouwd of kan het door middel van een insteekkaart ingebouwd worden.

Bluesound Professional

Het Bluesound Professional gamma bestaat uit spelers en luidsprekers die via het netwerk aangestuurd worden. Er is ook een glazen bedieningspaneel om snel enkele presets op te roepen.

Rackmontage

In Monitor Audio en NAD zijn systeemtoestellen beschikbaar in standaard 43 cm breedte voor gebruik in datakasten.