Open vandaag
Voormiddag: op afspraak
Namiddag: 13u30 tot 18u30

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Bluesound

Hét systeem voor muziekliefhebbers.

Bluesound is een samenwerking tussen muziekliefhebbers en audiofielen, die een belofte van perfecte, draadloze digitale hifi willen waarmaken.

Zoek je muziek via de app

De app voor iOS en Android brengt al je cd's binnen handbereik. De cover-art wordt groot weergegeven.

Streaming audio

Dankzij de integratie van Qobuz en TIDAL is het mogelijk een schat aan muziek af te spelen, zonder eerst cd's te moeten rippen of downloaden. Deze diensten bieden muziek aan in lossless kwaliteit voor een ongeziene luisterervaring.

Highres binnen handbereik

Bluesound is het enige draadloze multiroomsysteem dat ondersteuning biedt voor 192/24 hoge resolutiebestanden

Reserveer uw gratis Bluesound demo

  • Korte uitleg over de app
  • Overlopen verschillende toestellen
  • Luistersessie Node op Hifi-installatie

Node

Sluit de Node aan op je bestaande stereo-installatie om te kunnen genieten van lossless muziekbestanden of streaming services.

Powernode

Combineer de Powernode met een paar hifi-speakers om je stereoketen te vormen. Dankzij de innovatieve digitale versterker geniet je van vol en warm geluid.

Vault

Deze 'kluis' voor je digitale muziek is het ideale product voor wie op een eenvoudige manier de klassieke cd's wil digitaliseren. Daarnaast kan je de Vault aansluiten op je bestaande stereo-installatie.

Pulse Flex

De Pulse Flex past werkelijk overal. Zijn slimme uiterlijk is ideaal om in een hoek te plaatsen. Dankzij de vijf toetsen bovenop het toestel heb je direct toegang tot je favoriete radiozenders.

Pulse Mini

Mini mag deze Pulse dan wel zijn, zijn klank is dat zeker niet. Laat je hierdoor niet misleiden.

Pulse 2

De grootste telg van de alles-in-één speakers is ook vernieuwd, en heeft nu Bluetooth ingebouwd. Dankzij de drievoudige 80W-versterking, speelt deze Pulse 2 de pannen van het dak.