Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Heos multiroom

Al uw muziek draadloos in elke kamer

Heos is een draadloos multiroomsysteem met vier verschillende speakers, een home cinema soundbar met draadloze subwoofer, een Link en een geïntegreerde versterker.

 

Reserveer nu uw gratis Heos demo

  • Wij tonen de multiroom-oplossing van Heos en zijn mogelijkheden
  • Daarna gaan we dieper in op uw noden en wensen
  • Tot slot luisteren naar uw specifieke vragen

HEOS 1

Verrassend geluid uit een compacte, draagbare speaker. Draadloos naar je favoriete nummers luisteren via Bluetooth en wifi-audiostreaming in elke kamer van je huis - zelfs de badkamer.​ De compacte behuizing is vochtbestendig, waardoor de HEOS 1 ideaal is voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

HEOS 3

Ideaal voor kleine tot medium grote ruimtes, zoals slaapkamers, kantoren of keukens.

De HEOS 3 is voorzien van een nauwkeurige mix van twee speciaal ontworpen full-range drivers en twee Klasse-D versterkers. Beide aangestuurd door state-of-the-art digitale signaalverwerking. In 'gewone-mensen-taal': groots, helder geluid in de kwaliteit van een opnamestudio.

HEOS 5

De HEOS 5 is uitgerust met een hoogstaande mix van vier speciaal ontworpen drivers, een passieve radiator en vier Klasse-D versterkers. Allen aangestuurd door state-of-the-art digitale signaal verwerking. In 'gewone mensen-taal': enorm getalenteerde mensen hebben deze speaker ontworpen met geweldige componenten, hoorbaar bij elke beat.

 

HEOS 7

Groter is beter wanneer het tijd is om een feestje te bouwen. Deze grote speaker is top-of-the-line en voor diegenen die het beste, grootste en luidste eisen.

 

HEOS Home Cinema

Geniet van spectaculair geluid wanneer je je favoriete tv-programma's en films bekijkt. Naarmate tv-toestellen platter worden, neemt hun geluidskwaliteit af. De HEOS HomeCinema set biedt een hoogwaardig draadloos geluid met een breed bereik zodat je optimaal kunt genieten van tv-programma's, films en je favoriete muziektracks.

HEOS Link

De HEOS Link voegt HEOS multi-room audio functionaliteit toe aan elk bestaand audio systeem of actieve luidspreker. Stream muziek uit de cloud of lokale muziek met de intuïtieve mobiele app.

HEOS Amp

De HEOS Amp is ontworpen om HEOS multi-room audio toe te voegen aan ieder paar stereo luidsprekers, en voorziet dezelfde draadloze functionaliteiten. Gebruiksgemak gelijk aan onze actieve wifi HEOS luidsprekermodellen.