Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

MusicCast

MusicCast is een nieuwe revolutie in netwerk audio, gebruik al je MusicCast apparaten samen of afzonderlijk, zoals jij het wilt. Bedien het allemaal met één app, intuïtief ontworpen en snel en simpel in gebruik.

Neem een soundbar, een wireless speaker, een AV Receiver of Hifi stereo indien dit het beste bij je past, mix en match en breid je MusicCast systeem daarna uit. Spiksplinternieuw van Yamaha, MusicCast brengt alles, overal, voor iedereen!

MusicCast 20

Met de compacte MusicCast 20 luister je gemakkelijk overal naar je favoriete muziek. Gebruik hem in de badkamer en roep snel je favoriete zender op dankzij de presetknoppen op het toestel.

De MusicCast 20 kan stand-alone, in stereo of als draadloze surroundspeaker gebruikt worden.

MusicCast 50

Verwacht het onverwachte met kamervullend dynamisch geluid uit een echt feestnummer vol mogelijkheden, gemaakt door het grootste in geluid gespecialiseerde bedrijf ter wereld.

Ook als je een film wilt kijken, een actiefilm vol explosies bijvoorbeeld. dan blaast de MusicCast 50 je compleet omver.

MusicCast Bar 400

AV Receiver

Het krachtige design van de A2A is speciaal afgestemd op stabiel en superieur geluid. Deze indrukwekkende AV-receiver geeft je home cinema professioneel beeld en geluid.