Open vandaag
Voormiddag: op afspraak
Namiddag: 13u30 tot 18u30

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Sonos multiroom

Al uw muziek draadloos in elke kamer

Sonos is een intelligent systeem van draadloze HiFi-speakers en audio-componenten. Sonos brengt al je muziek samen in één app die je vanaf elk apparaat bedient.

Trueplay maakt van je Sonos-speaker een Smart speaker die perfect wordt afgestemd op de kamer. Je iPhone of iPad meet hoe geluid weerkaatst tegen muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer. Daarna tuned Trueplay je Sonos-speaker zo, dat muziek in elke kamer glashelder klinkt.

ARC

Laat al je entertainment tot leven komen met de fantastisch realistische sound van Arc, met Dolby Atmos. Bedien hem met je tv-afstandsbediening, de Sonos-app, Airplay 2 en meer.

 

Reserveer nu uw gratis Sonos demo

  • Wij tonen de multiroom-oplossing van Sonos en z'n gebruiksgemak
  • Daarna gaan we dieper in op uw noden en wensen
  • Tot slot luisteren naar uw specifieke vragen

FIVE

De vernieuwde Smart Speaker die muziek streamt zoals nooit tevoren.

ONE

Diep, glashelder HiFi-geluid. Compact en verrassend krachtig. Stream je volledige muziekbibliotheek, populaire muziekservices en internetradio met je smartphone, tablet of pc/Mac. Voorbereid op de toekomst dankzij spraakbediening.

AMP

Maak van je speakers een muziek streamend systeem met 125 watt aan versterkervermogen. Nu uitgerust met HDMI om je tv te verbinden. Bedien alles met je smartphone of tablet.

BEAM

Upgrade je tv met de meest geavanceerde soundbar. Wachten jullie ook vol verwachting op de Sonos BEAM? Kom deze nu beluisteren en verbaas jezelf. The smart, compact soundbar for your TV is nu verkrijgbaar.

SUB

Vult elke kamer met diep, glashelder HiFi-geluid zonder dat de behuizing meetrilt, dankzij de twee force-cancelling luidsprekers die tegenover elkaar geplaatst zijn. Draadloos, luisterklaar met één druk op de knop.

PORT

Maak van je stereo of home cinema een muziek streamend systeem. Bedien alles met je smartphone of tablet. Nu ook met 12V trigger voor gebruik met hifi-versterkers.

Roam

Sonos' tweede draagbare speaker dat ons enthousiast maakt voor warmer weer. 

Alles wat we leuk vonden aan de Sonos Move, verkleind tot iets dat we comfortabel met ons mee kunnen dragen. De Roam is een gloednieuwe, draagbare slimme luidspreker met Bluetooth en WiFi. Waterdicht en tochnog steeds dat rijke Sonos-geluid.

Accessoires

Sonos heeft een uitgebreid gamma an accessoires zoals standaards, muurbeugels, langere en korte kabels.