Open vandaag
Voormiddag: op afspraak
Namiddag: 13u30 tot 18u30

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Beeld en klank voor bedrijven

Advies, studie, ontwerp en uitvoering

Voor bedrijven, shops, retail en horeca leveren wij maatoplossingen voor beeld- en klank. Wij staan in voor zowel advies, studie, ontwerp en uitvoering.

 

Wij werken graag samen met architecten om zo het beste resultaat te bekomen. Uiteindelijk hebben we hetzelfde doel: de beste oplossing voorzien voor onze klant.

Wij komen bij u langs

Het is steeds mogelijk een huis- of werfbezoek aan te vragen. Na bezoek ter plaatse kunnen de nodige adviezen gegeven worden en kan er een voorstel worden gemaakt. In onze showroom kan u onze oplossingen ook steeds zien, voelen en beleven.

Videoconferencing

Wij kunnen uw bedrijf of vergaderzaal voorzien van een toekomstgerichte en stabiele oplossing om veilig van op afstand te vergaderen met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.

Professionele geluidsinstallaties

Een geluidsinstallatie voor een bedrijfspand is op een volledig andere manier opgebouwd dan een klassieke Hifi-keten. Wij zoeken graag een oplossing voor uw situatie, volgens het aantal kamers en niveau van klank dat gewenst is.

Vergaderzalen

U kan bij ons ook terecht voor het inrichten van vergaderzalen met een audiovisuele oplossing. Wij kunnen eveneens een eenvoudige bediening voorzien, door middel van een afstandbediening of touchscreen. Hiervoor kan ook een iPad gebruikt worden.

Om presentaties duidelijker weer te geven kan u gebruik maken van een projector of monitor.

Signage TV

Zoekt u een scherm voor presentaties of reclame? Dankzij het Smart Signage scherm kan u mooie presentaties maken die dagelijks automatisch starten en stoppen. U kan zelfs verschillende slides vertonen op verschillende uren van de dag(denk aan reclame voor ontbijt of lunch). U kan tevens live televisie combineren met een gepersonaliseerde reclamebanner met promoties of acties.

Kom gerust langs voor een demonstratie van deze krachtige oplossing!

Beeldmodulatie

U wil een audio- of videosignaal weergeven op een plaats waar niet de juiste kabel voorzien is? Hiervoor zijn gespecialiseerde oplossingen die het signaal over netwerk-, coax- of zelfs stroomkabels kunnen moduleren.