Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Beeld en klank voor particulieren

Advies, studie, ontwerp en uitvoering

Netwerk en internet

Computers, smartphone en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Binnenkort zullen zelfs de koelkast en wasmachine online kunnen gaan om meldingen naar de smartphone te sturen. Dit alles is echter maar mogelijk op basis van een goed en stabiel netwerk. Wij zorgen voor een volledige Wifi-dekking(zowel binnen als buitenshuis), gecentraliseerde bekabeling en afmontage van de kabels in een patchpaneel.

Wij komen ter plaatse

Het is steeds mogelijk een huis- of werfbezoek aan te vragen. Na bezoek ter plaatse kunnen de nodige adviezen gegeven worden en kan er een concreter voorstel gemaakt worden.
Daarna is een bezoek aan onze showroom aangewezen, zodat u onze voorgestelde oplossingen ook kan zien, voelen en beleven.

Bekabeling

Een gestructureerde bekabeling is de ruggegraat van iedere installatie. Voor de gekozen oplossing kunnen wij zorgen dat de juiste kabels op de juiste plaats terechtkomen. Dit gaat trouwens niet enkel over de bekabeling zelf, maar ook zorgen voor voldoende Wifi-bereik ligt in ons vakgebied.

Bedieningsoplossingen

Een centrale afstandsbediening om al uw audio- en videoapparatuur te bedienen, en eventueel zelfs uw domotica? Het kan met de oplossingen van RTI en ProControl. Dankzij het gebruik van externe processoren is het systeem altijd beschikbaar, ongeacht u nu uw iPad, afstandsbediening of PC gebruikt voor de bediening.

Inbouwen van speakers

Het inbouwen van speakers heeft vele voordelen. Naast het feit dat u (bijna) niets ziet van de speaker, ziet ook géén bekabeling, en is er ook geen kans op schade. Daarnaast kan u in de wand of muur veel makkelijker met een grotere speaker werken dan wanneer u een zo klein mogelijke opbouwspeaker zou zoeken.

Uitgelicht

Bedieningsoplossingen

Een centrale afstandsbediening om al uw audio- en videoapparatuur te bedienen, en eventueel zelfs uw domotica? Het kan met de oplossingen van RTI en ProControl.

Inbouwspeakers

Het inbouwen van speakers biedt vele voordelen.