Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Bedieningsoplossingen

Heeft u ook een stapeltje afstandsbedieningen op de salontafel liggen? Wordt u ook soms geconfronteerd met meldingen als 'Er is geen ingangssignaal herkend'? Wij maken het mogelijk al uw toestellen te bedienen vanaf één afstandsbediening of via een op maat gemaakte iPad of iPhone applicatie.

Wij komen aan huis

Het is steeds mogelijk een huis- of werfbezoek aan te vragen. Na bezoek ter plaatse kunnen de nodige adviezen gegeven worden en kan er een concreter voorstel gemaakt worden.
Daarna is een bezoek aan onze showroom aangewezen, zodat u onze voorgestelde  oplossingen ook kan zien, voelen en beleven.

Launchport

Als u een iPad gebruikt voor de bediening van uw systeem, is het handig dat deze steeds gebruiksklaar is. Daarvoor is het Launchport systeem uitermate geschikt. Het systeem bestaat uit een Sleeve, een hoes waarin de iPad geplaatst wordt, en een dock. Dit dock kan u vrijstaand gebruiken voor op een kast of bureau. Als alternatief hiervoor is er ook een inbouwdock mogelijk. De sterke ingebouwde magneten houden de iPad op zijn plaats, ook bij wandmontage. Door zijn 'vaste basis' is de iPad steeds gebruiksklaar.

Technologie uit het zicht

Er is veel technologie nodig om alle mogelijkheden volledig te benutten. Denk maar aan netwerkswitches, AV-receivers, digitale tv-decoders... Wat als deze toestellen allemaal weg zouden zijn uit uw leefomgeving? Dat is exact het nut van een plaatsing in systeemrack. De plaatsing hiervan kan in kelder, bergplaats, technische ruimte... En als dit niet mogelijk is kunnen er steeds uitschuifbare racks worden ingebouwd in uw kastenwand.

Liftsystemen

Ook het automatisch uitschuiven en verbergen van de televisie of projector is mogelijk. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden voor het gemotoriseerd uitvouwen, uitschuiven of draaien van de televisie. Ideaal voor als u de televisie vanaf meerdere posities in de woning wil bekijken.