Gesloten vandaag 2 april

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Inbouwspeakers

Wenst u een zo strak mogelijk interieur, zonder allerlei kabels en speakers? Maar wil u toch niet inboeten aan klankkwaliteit en u wil muziek overal? Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan inbouwspeakers van topmerken zoals Bowers&Wilkins, KEF en Sonance. Verschillende modellen zijn opgesteld en te beluisteren

Overpleisterbare speakers

100% onzichtbare speakers. De droom van velen, maar niet langer een utopie. Het is mogelijk met de speakers van Stealth Acoustics. De speakers wordt

Wij komen aan huis

Het is steeds mogelijk een huis- of werfbezoek aan te vragen. Na bezoek ter plaatse kunnen de nodige adviezen gegeven worden en kan er een concreter voorstel gemaakt worden.
Daarna is een bezoek aan onze showroom aangewezen, zodat u onze voorgestelde  oplossingen ook kan zien, horen en beleven.

Klassiek inbouw

Voor in inbouwen van speakers is een holte nodig in de muur of plafond. Er zijn soms ook backboxes verkrijgbaar die de klank van de speaker bevorderen en de geluidslekken naar andere ruimtes tegenhouden.

Inbouwsubwoofers

Een subwoofer is nodig voor extra lage tonen en zorgt voor een uitermate volle en warme klank. Ook deze bestaat in inbouwversie. Deze worden aangestuurd met een aparte versterker die dan bij de overige apparatuur kan geplaatst worden.

Inbouw voor buiten

Wist je dat er voor buiten ook inbouwspeakers bestaan? Deze soort van speakers kunnen zowel in vochtige ruimtes als in een overkapping ingebouwd worden en zijn bestand tegen weer, wind en vriestemperaturen.

Opbouw discreet

Wanneer inbouw niet mogelijk is, zijn er steeds oplossingen om toch een goede klank te krijgen. De Dali Oberon On Wall is hier een goed voorbeeld van.