Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Projectie

Projectie

Wil u de ultieme bioscoopervaring op een extra groot schermoppervlak? Dan is projectie de juiste keuze. Een vast of oprolbaar scherm zijn de traditionele keuzes om het beeld op te bekijken, maar wist u dat er zelfs speciale projectieverf beschikbaar is? Ontdek projectie in 4K HDR in onze showroom.

Gratis projectie demo in onze showroom

  • Demo in afzonderlijke cinemaruimte
  • We luisteren naar hoe u beeld wenst te ervaren en hoe dit in uw leefruimte past
  • We geven een antwoord op al uw specifieke vragen

Apple TV

De Apple TV is hét toestel om alle 'smart' functies toe te voegen aan een projectiesysteem of oudere televisie. Disney+, Netflix, Streamz, Youtube... Eén toestel om al deze functies op het scherm te toveren

Kaleidescape

Wat als u al uw cd's en films kon centraliseren en opslaan op één centraal medium? En als u daardoor kon bladeren in de beste en mooiste interface die voorhanden is? Dan nodigen wij u graag uit naar onze showroom voor een demonstratie van het Kaleidescape systeem.

Advies en ondersteuning

Service is voor ons het hoogste goed. Ons team staat u in de eerste plaats bij met advies. We luisteren daarbij vooral naar uw persoonlijke wensen en ideeën. 

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en inbouwen van complete audio-, tv- en netwerksystemen bij zowel particulieren als bedrijven. Onze audiovisuele oplossingen vragen om inzicht en expertise en daarvoor hebben wij de juiste mensen in huis. 

Wij werkt eveneens samen met architecten, interieurontwerpers en elektriciens om u het beste eindresultaat te kunnen bieden.