Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

TV

TV

Bent u op zoek naar een nieuwe flatscreen televisie? We begeleiden u in uw keuze en geven u een deskundige uitleg over Smart TV, het verschil tussen LED en OLED televisie. Belangrijk in uw keuze is hoe u wenst televisie te bekijken en eventueel op te nemen. Zo bieden slechts enkele toestellen een ingebouwde harde schijf aan. Ook de klankkwaliteit is een belangrijk verschil tussen verschillende televisies.

TV aan de wand

Onze service houdt niet op bij de verkoop van het tv-toestel. Het toestel kan bij u thuis geleverd worden, en eventueel aan de wand bevestigd worden. Er zijn een aantal tv-beugels te bezichtigen in de showroom.

Liftsysteem

Het is ook mogelijk uw televisie helemaal te laten verdwijnen wanneer u niet kijkt. Nadat de televisie uit de kast komt is deze zelfs nog gemotoriseerd draaibaar.

Reserveer uw gratis TV-demo

  • Wij geven u uitleg over de Smart TV, het verschil tussen LED en OLED televisie ... en nog veel meer.
  • Daarna gaan we dieper in op de TV die best aansluit bij uw noden en wensen
  • Tot slot luisteren naar uw specifieke vragen of wensen  

Onze belangrijkste TV-merken

Advies en ondersteuning

Service is voor ons het hoogste goed. Ons team staat u in de eerste plaats bij met advies. We luisteren daarbij vooral naar uw persoonlijke wensen en ideeën. 

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en inbouwen van complete audio-, tv- en netwerksystemen bij zowel particulieren als bedrijven. Onze audiovisuele oplossingen vragen om inzicht en expertise en daarvoor hebben wij de juiste mensen in huis. 

Wij werkt eveneens samen met architecten, interieurontwerpers en elektriciens om u het beste eindresultaat te kunnen bieden.