Open vandaag
Voormiddag: op afspraak
Namiddag: 13u30 tot 18u30

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Loewe

Het Duitse Loewe is gesticht in 1923, en is sindsdien steeds één van de televisiepioniers geweest. Een merk dat design en premium materialen steeds hoog in het vaandel draagt. Vroeger tv-fabrikant, nu leverancier van complete home entertainmentoplossingen waarbij integratie en eenvoud in bediening primeren. Loewe opereert vandaag nog steeds vanuit het Duitse Kronach.

Reserveer nu uw Loewe demo

  • Kijk én beluister de verschillende modellen
  • Demo's op bluray, digitale tv en satelliet tv
  • We geven een passend antwoord op uw specifieke vragen

bild 1

Goed design is innovatief, stijlvol, sober, degelijk en strak. Loewe One en Loewe bild 1: tijdloze klasse. Alle details zijn zorgvuldig uitgekozen en in het design verwerkt. Dankzij de vele opstellingsmogelijkheden past het televisietoestel perfect in elke ruimte. Loewe bild 1 en Loewe One – Eenvoudig. Mooi.

 

bild 2

Er is geen enkele reden om niet flexibel te zijn. Plaats de Loewe bild 2 precies waar u hem hebben wilt. Flexibel als hij is past hij perfect aan de muur of op een dressoir. En dankzij een van Loewes verbluffende vloerstandaarden plaatst u hem eender waar in de ruimte – uniek voor zo'n grote televisie. Hij biedt ook perfect uitgebalanceerde beelden, gepersonaliseerd geluid en een legendarisch design. Er zijn tal van redenen om een Loewe te kopen.

bild 3 oled

In lijn met de huidige tijdsgeest: het hoeft niet altijd groter, breder of meer te zijn - maar beter. bild 3.55 - elegant design, uitstekende kwaliteit gecombineerd met state-of-the-art technologie. Katapulteer uzelf in de fascinerende wereld van OLED televisie, beginnend vanaf 2.990 euro. In het Medium en Small zijn bild 3.49 (LCD) en 3.43 (LCD) moderne blikvanger, hoge kwaliteit met verfijnde eigenschappen voor zelfs de kleinste kamers zoals de keuken, het kantoor, de slaapkamer of de gastenkamer. Waarom genoegen nemen met minder voor de ruimtes waar je zoveel van je waardevolle tijd in doorbrengt?

bild 5 oled

De Loewe bild 5 OLED is modulair, creatief en leuk. Een selectie van individueel configureerbare elementen in verschillende kleuren en materialen stelt u in staat om te wisselen en te combineren om uw eigen droom televisie te maken. Van een op de muur gemonteerde monitor-versie naar een tafelstand versie of vrijstaand op een echte eiken vloerstandaard, verkrijgbaar in warm en natuurlijk Oak Silver of geavanceerd Oak Black, beide met een 80 watt soundbar. Of kies een decoratief eiken frame om harmonisch te combineren met de ultra platte monitor, optioneel aangevuld met de Loewe systeemluidsprekers.

bild 7 oled

Geniet van de uitstekende beeldprestaties van OLED, gecombineerd met Loewes Vantavision beeldverwerking. De bild 7 is extreem dun aan het beeldscherm en stijgt op bij het aanzetten om de verborgen 120W Soundbar te laten verschijnen.