Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 17u
Namiddag: 10u tot 17u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Loewe

Het Duitse Loewe is gesticht in 1923, en is sindsdien steeds één van de televisiepioniers geweest. Een merk dat design en premium materialen steeds hoog in het vaandel draagt. Vroeger tv-fabrikant, nu leverancier van complete home entertainmentoplossingen waarbij integratie en eenvoud in bediening primeren. Loewe opereert vandaag nog steeds vanuit het Duitse Kronach.

Reserveer nu uw Loewe demo

  • Kijk én beluister de verschillende modellen
  • Demo's op bluray, digitale tv en satelliet tv
  • We geven een passend antwoord op uw specifieke vragen

bild i.

Fascinerend multifunctioneel. De nieuwe Loewe bild i.

De Loewe bild i onderscheidt zich vooral door het gebruik van eersteklas 4K OLED-panelen in verschillende maten waaronder bijvoorbeeld 65, 55 en 48 inch.

Speerpunten van de Loewe bild i: prachtig OLED-scherm, integreerbare soundbar en slimme opstelmogelijkheden op de vloer en aan de wand.

Bovendien is de bild i ook perfect compatibel met de Dolby Atmos-soundbar klang 5mr.

bild v.

Beleef een wereld waarin elegantie, traditie en prestatie perfect zijn gecombineerd en ontdek de buitengewone tv-modellen van de bild v-lijn van Loewe.
 
De nieuwste technologie en een 4K OLED-paneel met HDR10, HLG en Dolby Vision ™ zorgen voor maximaal gemak. Zoals gebruikelijk bij Loewe, wordt elk apparaat voor levering individueel gemeten en geoptimaliseerd voor perfect kijkplezier.
 
De soundbar met zes drivers heeft een totaal vermogen van 80 watt muziek en past dankzij de basaltkleurige stoffen bekleding perfect in het woongedeelte.
Duitse techniek met veel aandacht voor detail - voor fascinerende tv-momenten.

 

bild c.

De Loewe bild c biedt een unieke kijkervaring met beeldwerelden van de hoogste kwaliteit door de nieuwste generatie Loewe exclusieve Edge LED-panelen.

De door de Loewe-experts geoptimaliseerde UHD-resolutie in combinatie met uitgekiende HDR-beeldverwerking in het 43 inch-model of het Full HD-model in 32 inch zorgen voor perfect uitgebalanceerde beelden voor het hoogste kijkplezier.