Open vandaag
Voormiddag: op afspraak
Namiddag: op afspraak

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

TV

OLED vs QLED en wat nog allemaal?

In de TV-wereld zijn ze nogal gek op afkortingen zoals QNED, OLED, QLED om er maar een paar te noemen. Laten we even de 2 belangrijkste technologieën bekijken.

Enerzijds heb je QLED. Dit is een TV die bestaat uit verschillende panelen die op elkaar zijn gekleefd. Deze panelen worden langs achteren verlicht door LED verlichting. Door slimme technologie kunnen deze panelen het licht breken waardoor er uiteindelijk kleuren ontstaan. Deze TV's staan bekend om hun hoge helderheid.

Anderzijds heb je OLED. In plaats van verschillende panelen te combineren is dit werkingsprincipe erg eenvoudig. Elke pixel is een LED-lampje dat de basiskleuren weergeeft. Deze TV's hebben zeer rijke kleuren en een enorm contrast. Zwartwaarden zijn écht pikzwart. Er is maar weinig die hieraan kan tippen.

Ontdek zelf het verschil in onze showroom. Wij bieden merken aan als Loewe, LG, Sony en Samsung.

 

 

Elegante meubels

Een TV op zich kan echt een stijlvol designstuk zijn in uw interieur. De kabels en elektronica eromheen helemaal niet.

Waarom geen meubel gemaakt naar uw wensen op een betaalbare manier?

Spectral is een meubelfabrikant die zich volledig thuisvoelt in dit segment. Hangende meubels, staande meubels, verschillende afwerkingen, mét of zonder LED-strip, allemaal mogelijk met deze elegante kasten.

Bovendien heeft Spectral slimme oplossingen zoals een frontdoek waardoor je met de kast dicht alle apparaten kunt blijven bedienen.

Hierdoor kun je zelfs een soundbar of luidsprekers in de kast plaatsen zodat je kunt genieten van een degelijk geluid zonder ook maar iets te zien.

Wij hebben veel ervaring met het uittekenen van kasten op maat. Kom zeker langs met uw vraag en dan laten we zien wat er allemaal mogelijk is.

Projectie

De do's and don'ts van projectie

Een projector gebruiken is veel meer dan een apparaat aansluiten. Voor de aankoop wordt samen met de klant bekeken welke gewenste beeldgrootte er nodig is. Vervolgens worden enkele projectoren uit het gamma voorgesteld die voldoen aan de vereisten, volgens prijs en gewenste resolutie.

Daarnaast geeft een projector (in tegenstelling tot een televisie) geen geluid. Voor een complete oplossing is een audiosysteem ook vereist.

De juiste bekabeling op de juiste plaats is cruciaal. Contacteer ons tijdig voor uw project.

Shortthrow of longthrow?

Short-throw, ofwel van kortbij projecteren, kan een oplossing zijn voor installaties waar een projector achter de kijkpositie niet mogelijk is. Dankzij een gebogen lens wordt een beeld geprojecteerd op de muur op een afstand van slechts ongeveer een halve meter.

TV & Projectie Accessoires

TV's in de lift?

Een TV kan je hangen aan de muur of plaatsen op een voet. Dat is niets nieuws. Maar wat vele mensen niet weten is dat er ook geautomatiseerde beugels bestaan waarmee je erg mooie oplossingen op maat kunt verzorgen.

Zo werken wij al jaren met Future Automation. Deze robuuste beugels kunnen op zo goed als elke TV worden gemonteerd en zijn zeer handig in gebruik.

Cavus is de standaard

Heb je een bestaande TV die je graag op een mooie voet zou plaatsen? Door onze goede samenwerking met Cavus kunnen wij voor elke situatie de juiste voet leveren.

Iets eenvoudig? Iets met design? Aan de muur? Op de grond? Aan het plafond? Allemaal geen probleem. Wij verzorgen de montage van uw TV of projector op de beste manier.