Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 12u30
Namiddag: 13u30 tot 18u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Jura Koffiemachines

Je hebt koffie en koffie

Wordt jij ook wakker met een lekkere kop koffie? Het is geen geheim dat de Belgen verlekkerd zijn op het zwarte goud.

De vraag is natuurlijk: Wat is een goede koffie?

Enkele jaren geleden begon wat je de 'George Clooney' revolutie zou kunnen noemen. Heel wat mensen begonnen met het drinken van koffie uit capsules. Maar deze manier van koffie drinken is allesbehalve goedkoop.

Drink je meer dan 2 kopjes per dag? Dan is een koffie-automaat goedkoper dan koffie drinken met capsules. Bovendien heb je heel wat meer opties in smaak, variëteiten (bv Latté) én heb je lekkere verse koffie, gemalen ter plekke vanuit bonen.

Wens je meer uitleg? Spring zeker eens binnen, dan kun je zelf het verschil proeven!

 

Koffie in jouw bedrijf? Dat kan!

Een bedrijf is zo goed als zijn koffie. Een overstatement?

Op de werkvloer worden er meestal heel wat liters koffie verzet. Het is een leuke manier om even pauze te nemen of om nét dat tikkeltje beter te presteren wanneer het een drukke dag is.

Een kwalitatieve koffie automaat mag dus zeker niet ontbreken. Uw werknemers zullen u hiervoor erg dankbaar zijn.

Onze Zwitserse Jura koffiemachines staan wereldwijd bekend om hun kwaliteit, design en eenvoud qua onderhoud.

Bij Jura vinden ze het belangrijk om hun producten zo onderhoudsvriendelijk te maken. In tegenstelling tot veel andere merken waar u de machine regelmatig bijna volledig moet demonteren om vanalles af te spoelen en te reinigen.

Contacteer ons voor een offerte op maat van uw bedrijf!

Ruark Audio

Radio met een hoofdletter R

Het Britse Ruark is een familiebedrijf met als ontwerpfilosofie eenvoud, fantastisch geluid en tijdloos design.

Van portatif tot een prachtig designstuk, Ruark heeft het allemaal. Kenmerkend voor dit kwaliteitsmerk is de warme klank met een verfijnd gedetailleerd geluid.

Dit zorgt ervoor dat u naar uw Ruark kunt luisteren op de achtergrond én ook wanneer u in de zetel wil genieten van een prachtige concert.

 

Vintage looks, moderne techniek

Vintage is in, dat staat vast. Meer en meer willen mensen iets met karakter, iets wat niet alleen zijn doel dient maar ook mooi oogt.

Ruark combineert subtiele accenten met de warme gloed van houtfineer. Dit alles in combinatie met fijne pastelkleuren.

Daarnaast heb je een heldere kleurendisplay en de ondersteuning voor alle bekende streamingsdiensten zoals Spotify, Tidal, ... alsook DAB+ én internetradio.

Deze radio's zijn enorm veelzijdig en eenvoudig in bediening. Ontdek het gamma in onze showroom.

Spectral

Spectral - Het slimme audio-video meubel

Mooi én functioneel

Meubelen ontworpen met een visie, door mensen met kennis van de trends op audiovisueel vlak. Meubelen met voorzieningen voor het netjes wegwerken van uw kabels. Meubelen die niet enkel mooi zijn aan de buitenkant.

Open audio- en tv-meubelen

Een open meubel is de ideale oplossing voor wanneer u uw televisie niet op een vaste plaats gebruikt, omdat deze meubelen vaak van wielen voorzien zijn.

Gesloten audio- en tv-meubelen

Onder het motto ‘Opgeruimd staat netjes’ heeft Spectral een uitgebreid gamma aan gesloten meubelen gemaakt. Deze kunnen uitgevoerd worden met adapter om uw flatscreen aan te bevestigen. Op die manier kan uw televisie gedraaid worden, ook als de fabrikant geen draaibare voet voorzien heeft.

De meubelen zijn ook beschikbaar met geïntegreerd geluidsysteem, of een voorpaneel in doek waarachter u een soundbar kwijt kan. Het is ook steeds mogelijk uw toestellen te bedienen achter gesloten deur, mits IR-verlengsysteem.