Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 12u30
Namiddag: 13u30 tot 18u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

Netwerk

Een goed (wifi)netwerk: de basis van alles

Welk toestel is er tegenwoordig niet verbonden aan het internet? Dit brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee en kan slechts perfect functioneren met een goede bekabelde basis. Wij plaatsen de netwerkkast met patchpaneel, leveren en programmeren de apparatuur en zorgen voor een overzicht van de netwerkaansluitingen.

Automatisatie en programmatie

Een centrale afstandsbediening om al uw audio- en videoapparatuur te bedienen, en eventueel zelfs uw domotica? Het kan met de oplossingen van RTI. Dankzij het gebruik van externe processoren is het systeem altijd beschikbaar, ongeacht of u nu uw iPad, afstandsbediening of PC gebruikt voor de bediening.

Multiroom audio in projecten

Wat is multiroom audio?

De meeste mensen kunnen niet zonder muziek. Daarom zie je vaak dat in elke leefruimte geluid wordt voorzien. Een nadeel hiervan is dat vaak elke ruimte zijn eigen soort bediening heeft en niet compatibel is met de andere ruimtes.

Hiervoor werd het multiroom concept uitgevonden. Het houdt in dat je in elke kamer een slimme speaker kan plaatsen. De bediening gebeurt via een intuïtieve app op elk apparaat naar keuze.

Zo kun je in elke plaats apart muziek afspelen of bepaalde ruimtes synchroon laten spelen. Bovendien laat de technologie toe om je favoriete nummers te streamen met de streamingsdienst die jij verkiest. Denk maar aan Spotify, Tidal, Tunein (internetradio) en nog vele andere digitale diensten.

Nieuwbouw of renovatie?

Wanneer u renoveert of bezig bent met een nieuwbouw is dit het ideale moment om de audio onder handen te nemen. Hiervoor geldt de regel: hoe vroeger, hoe beter.

In ons zelf geselecteerde gamma zitten heel wat oplossingen om vanuit een gecentraliseerde of gedecentraliseerde plaats audio/video te plaatsen. Zo kan u bijvoorbeeld in uw kelder of berging een rack op maat laten voorzien waar alles van netwerk, audio en TV in terecht kan. Met de juiste versterkers op maat van het aantal zones kan u genieten van muziek in elke kamer.

Daarnaast hebben wij in ons aanbod ook heel wat inbouwluidsprekers, waarvan sommige zelfs onzichtbaar zijn weggewerkt in uw plafond of muur.

Maak een afspraak om samen met ons uw plannen te bespreken. Dan krijgt u een offerte op maat van uw wensen.

D&M voor bedrijven

Meet Barco, de éénkliksoplossing

Een échte oplossing voor hybride werken. Combineer telewerken met real-life vergaderen dankzij de Click-share CX-lijn van Barco.
Wij staan in voor de studie, leveren en plaatsen van audio- en videoapparatuur, opstarten een degelijke uitleg.

Maak een afspraak voor een one-on-one presentatie van deze must-have tool!

Publiekstrekkers voor je zaak

Nodig klanten binnen in uw zaak met een krachtig scherm aan uw etalage. Informeer patiënten met dynamische content in uw wachtzaal. Verwelkom bezoekers aan uw bedrijf via een scherm aan uw receptie. Eenvoudig te beheren systemen met betrouwbare werking.

Wij plaatsen het totaalpakket van monitoren en software, met het nodige woordje uitleg zodat u zelf aan de slag kunt met uw digitale signage.

Professionele geluidsystemen

Bent u op zoek naar muziek voor in uw kantoren of bedrijfsgebouwen? Hebt u een horecazaak waar u een oplossing op maat zoekt?

Wij hebben uitgebreide ervaring met allerhande projecten die onder audio/video vallen. Inbouw, opbouw, multiroom, allemaal mogelijk. Kom zeker binnen voor een offerte op maat.

En dan is er koffie

Koffie voor u en uw medewerkers. Wij adviseren u
graag in de keuze van een professionele Jura koffie-
automaat volgens de grootte van uw bedrijf.