Open vandaag
Voormiddag: 10u tot 12u30
Namiddag: 13u30 tot 18u

Beverestraat 4c

9700 Oudenaarde

Tel. 055 30 28 05

D&M voor bedrijven

Videoconferencing

Tover uw vergaderzaal of huddle space om in een hybride werkplek dankzij de oplossingen van Biamp en Barco Clickshare. Het nieuwe werken vereist een flexibele en betrouwbare oplossing voor het geven van presentaties in 'real life' en via uw favoriete softwareapplicatie.

Meet Barco, de éénkliksoplossing

Een échte oplossing voor hybride werken. Combineer telewerken met real-life vergaderen dankzij de Click-share CX-lijn van Barco.
Wij staan in voor de studie, leveren en plaatsen van audio- en videoapparatuur, opstarten een degelijke uitleg.

Maak een afspraak voor een one-on-one presentatie van deze must-have tool!

Publiekstrekkers voor je zaak

Nodig klanten binnen in uw zaak met een krachtig scherm aan uw etalage. Informeer patiënten met dynamische content in uw wachtzaal. Verwelkom bezoekers aan uw bedrijf via een scherm aan uw receptie. Eenvoudig te beheren systemen met betrouwbare werking.

Wij plaatsen het totaalpakket van monitoren en software, met het nodige woordje uitleg zodat u zelf aan de slag kunt met uw digitale signage.

Professionele geluidsystemen

Bent u op zoek naar muziek voor in uw kantoren of bedrijfsgebouwen? Hebt u een horecazaak waar u een oplossing op maat zoekt?

Wij hebben uitgebreide ervaring met allerhande projecten die onder audio/video vallen. Inbouw, opbouw, multiroom, allemaal mogelijk. Kom zeker binnen voor een offerte op maat.

En dan is er koffie

Koffie voor u en uw medewerkers. Wij adviseren u
graag in de keuze van een professionele Jura koffie-
automaat volgens de grootte van uw bedrijf.

Schermen en projectoren